Monday, October 10, 2016

MLM Kayakan Orang Atas?

MLM KAYAKAN ORANG ATAS??

Ye ke???



3 anak cucu cicit saya yang naik rank semalam membukti kenyataan ini TIDAK BENAR.........

Mereka adalah level cucu dan cicit saya... bukan anak direct saya...

Mak Shaklee derang agak super busi.. tak sempat nk berkomitmen dgn bisnes.. tak commit untuk coaching dah...

Jadi cucu cicit saya nih, memang kami jaga, besarkan.. tatang dari dulu lagi... suka duka kami mmg bersama...

Semalam semasa naik rank pun kami bersama2... menangis bersama.. hugsssss bersama-sama.....  sob sob sob.. sapa yang pernah menjalani proses naik rank mungkin memahami situasi nih

Bila mak Shaklee mereka meninggalkan mereka, mereka lebih proaktif... lebih mandiri... rajin join aktiviti yang dibuat oleh super Upline kami di Ireach....  tak ada la tunggu kena ketuk.. sbb derang tau derang kena berdikari banyak....

Apa jadi pada mak shaklee mereka?? Dia dapatkan bonus dari mereka??  Memang sistem Shaklee sangat ADIL... plan marketing yang dibuat mmg sangat adil... akhirnya mak shaklee mereka ini mmg tak dapat apa2 dah hasil dari usaha mereka ini...

Konsep dalam Shaklee.. bila anak laju berlari.. mak tak buat pape.. nanti anak akan langkau mak dia..

Shaklee bukan sistem Piramid... sampai bebila makan hasil bawah.. Shaklee mmg totallnya bukan begitu...

Ini bisnes kita...  bukan bisnes upline kita.. kita buat kita dapat.. kita terhengeh-hengeh kita kena tinggal...

#tasneemnetwork

Sumber: Fb Haridah Sahri Mamaalya

Disclaimer: Saya merupakan SID berjaya yang berada di bawah empayar Tasneem Network. Tunjuk ajar dari leaders dalam empayar Tasneem Network sangat membantu saya untuk lebih positif, bermanfaat untuk orang lain dan berusaha untuk kembangkan potensi..Nak sertai kami? Jangan tunggu lagi..Inilah masanya untuk anda bertindak.

Yang sudah merasai #ShakleeEffects ,
Aina, 011 1984 7285

3 comments:

  1. setuju sangat. Sistem Shaklee sangat adil. sapa usaha ;ebih dia dapat lebih. Sebab tu la ramai yang jatuh cinta dengan Shaklee hihihi..

    ReplyDelete
  2. yup...shaklee memang begitu..tak der lah kata downline buat keje upline dapat hasil..no..no..no...dalam shaklee siapa usaha dia yang dapat yer...hehehe so selamat berhempas pulas yer..

    ReplyDelete
  3. kan..mereka yang tak tahu pelan pemasaran shaklee je akan cakap begitu.

    ReplyDelete