Saturday, November 12, 2016

TIPS BISNES-PLAN DAN TARGET

FOKUS..

Hidup kitani perlu ada matlamat jangka pendek dan jangka panjang..Kalau tak, kelaut lah jawabnya segala impian dan cita-cita..😂😂😂

Target saya dalam Shaklee 6 bulan akan datang adalah untuk dapat kulit yang cantik dan badan yang sihat..haruslah konsisten consume vitamin macam tu..takda kejayaan tanpa usaha..Kalau orang lain bole, saya pun boleh..

Saya tak nak sihat cantik sorang-sorang..Saya nak ramai orang sedar kepentingan suplemen dan buang jaaauuuuhhh-jauhhh gaya hidup dan makanan yang tak sihat tu..at least ada 50 orang yang nak dibantu untuk amalkan gaya hidup sihat dan natural.




Saya juga target nak bantu orang2 yang nak mulakan bisnes tapi tak tahu cara nak mula. At least ada 10 orang yang nak dibantu dan nak belajar.. Tak tahu langsung pasal bisnes..Takpe..saya boleh bantu..

Nak capai target ni..
1) Saya plan nak belajar set up blog belajar dengan kak Haridah Sahri Mama Alya
2) Masuk kelas nutrisi Shaklee. 

Haa..bila dah ada ilmu barulah mudah untuk ajar orang lain juga..
Siapa sudi nak diajar dan belajar bersama saya?
'Aina Zulkifli,
Founder of The Black Pearl Empire 
011 1984 7285

1 comment:

  1. Saya suka motivation word tu. A goal without a plan is a wish. Setuju!

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete