Thursday, December 29, 2016

Kelebihan Collegen Shaklee



Kenapa perempuan teruja sangat bila dengar pasal collegen?

Pernah tahun 2012 aku pun terjebak beli collegen dari sabah. Sebenarnya rumpai laut yang perlu direbus dulu. Tapi orang panggil collegensebab tinggi dengan khasiat collegen.





Apa sebenarnya collegen ni?

Sebenarnya, bila kita meningkat dewasa dan semakin berusia, kulit kita akan hilang protin dan lead to kusam dan kedut. Collegen ni adalah sejenis protien yang ada pada kulit. Boleh dikatakan 80% kulit kita mengandungi collegen. Semakin kurang collegen semakin kulit akan kendur dan kusam. gitu..

Sumber Collegen?

Sumber terbaik collegen adalah dari sisik ikan merah dari laut dalam kerana mempunyai nilai protin yang tinggi dan jauh dari pencemaran. Patut pun produk yang berasaskan collegen ni mahal.



Kenapa Collgen Shaklee Terbaik?


Hasil carian imej untuk collegen dari sisik ikan merah shaklee

Collegen Shaklee dihasilkan dari sumber sisik ikan merah dari laut dalam yang tinggi daya tahan lasak. Hal ini kerana ikan merah laut dalam hidup dalam 5000m di dalam laut. Disebabkan collegen yang terhasil ringan, ia mudah untuk diserap oleh tubuh badan kita. 



Hasil carian imej untuk collegen dari sisik ikan merah shaklee


Kelebihan Collegen Shaklee

✔ Anti penuaan

✔ Menegang

✔ Mencerah

✔ Melembab

✔ Menyubur

✔ Meningkatkan pergerakan 

✔ Mengembalikan keanjalan


Mencegah lebih baik. Gunakan produk yang ada landmark study. Shaklee mempunyai ahli sains yang mengkaji setiap bahan yang diperlukan untuk sesuatu produk. Mahal? Kalau sihat itu mahal, cubalah untuk sakit.

Trusted SID, 'Aina, 011 1984 7285


Monday, December 19, 2016

Anak soleh, pendidikan dan pilihan..

Pilihan bijak.

Semua orang berhak buat pilihan. Dulu pernah assist budak sekolah menengah islam seluruh malaysia buat lawatan kat sibu. Sangat kagum dengan akhlak dorang.

Plan aku, kalau Allah izin ada anak..nak sangat hantar anak ke sekolah musleh. Kat Al Amin ke..kat Hira' ke..yang pastiya memang kewangan kene stable.








Oleh sebab impian aku yang tinggi ke bintang ni, aku kene sedia dengan buat bisnes yang long term..Jadi sebab tu kene bijak memilih. Sebab tu aku pilih Shaklee..kene berakit-rakit dahulu, berenang-renang ketepian dulu la...

Shaklee, long term bisnes? Ye. Bukan macam bisnes bermusim yang lain. Yang tumbuh bagai cendawan lepas hujan. Bisnes Shaklee dah establish kat dunia ni dah seabad..Produk Shaklee siap ada landmarkstudy.. dan berjuta testimoni yang positif. Tak leh nak sangkal ke'power'an Shaklee yang dah bantu ramai orang dapat kesihatan yang terbaik. K. Panjang pulak membebel.

Panjang lagi perjalanan. Doakan saya berjaya capai impian ke bintang-bintang. Jom liveamazing

Aina ShakleeDistributor 011.1984.7285

10 sebab ANDA RUGI kalau tak join SHAKLEE.



10 sebab ANDA RUGI kalau tak join SHAKLEE.

1) Bisnes Guna fon
2) Online Coaching-tips n tricks bisnes
3) Dapat masuk secret Group
4) Upline Professional-ada sijil nutrisi tentang produk Shaklee
5) Lifetime business-perniagaan yang boleh diwarisi
6) Fleksibel masa bekerja
7) Tambah ilmu marketing langit dan bumi dengan kelas online secara PERCUMA
8) Support sistem yang sentiasa POSITIF.
9) Bantu diri sendiri bebas kewangan.
10) Bantu orang lain tambah nilai dalam hidup. -Amal gaya hidup sihat.



Hasil carian imej untuk shaklee




Banyakk lagi sebenarnya..Maka, saya dengan rasa besar hati nak ajak anda yang nak sangat ubah hidup..bosan dah dengan skim cepat kaya..buntu nak cari side income..Tak percaya MLM..Jangan malu jangan segan..rugii nanti ,,,,

Shaklee Business Coach,
'Aina Zulkifli, 011.1984.7285


Sayur dan vitamin. Mana yang penting?



Sedapnya nasi ayam.

Ada nasi, ada ayam, ada sayur sikit..
Lepas makan wajib telan vitamin.
Yela..sebijik vit.c tu sama khasiatnya dengan 7 biji oren.. sebiji b compelx ada semua jenis vitamin B. kadang sayur yang kita makan hilang nutrien sebab lama sangat dimasak..kadang sayur pun rasa pelik sebab kene racun..kan..nak taman sendiri..hmm..rajin sangat.





#mencegahlebihbaik.
#liveamazing