Monday, December 19, 2016

Anak soleh, pendidikan dan pilihan..

Pilihan bijak.

Semua orang berhak buat pilihan. Dulu pernah assist budak sekolah menengah islam seluruh malaysia buat lawatan kat sibu. Sangat kagum dengan akhlak dorang.

Plan aku, kalau Allah izin ada anak..nak sangat hantar anak ke sekolah musleh. Kat Al Amin ke..kat Hira' ke..yang pastiya memang kewangan kene stable.








Oleh sebab impian aku yang tinggi ke bintang ni, aku kene sedia dengan buat bisnes yang long term..Jadi sebab tu kene bijak memilih. Sebab tu aku pilih Shaklee..kene berakit-rakit dahulu, berenang-renang ketepian dulu la...

Shaklee, long term bisnes? Ye. Bukan macam bisnes bermusim yang lain. Yang tumbuh bagai cendawan lepas hujan. Bisnes Shaklee dah establish kat dunia ni dah seabad..Produk Shaklee siap ada landmarkstudy.. dan berjuta testimoni yang positif. Tak leh nak sangkal ke'power'an Shaklee yang dah bantu ramai orang dapat kesihatan yang terbaik. K. Panjang pulak membebel.

Panjang lagi perjalanan. Doakan saya berjaya capai impian ke bintang-bintang. Jom liveamazing

Aina ShakleeDistributor 011.1984.7285

0 comments:

Post a Comment