Thursday, December 29, 2016

Kelebihan Collegen ShakleeKenapa perempuan teruja sangat bila dengar pasal collegen?

Pernah tahun 2012 aku pun terjebak beli collegen dari sabah. Sebenarnya rumpai laut yang perlu direbus dulu. Tapi orang panggil collegensebab tinggi dengan khasiat collegen.

Apa sebenarnya collegen ni?

Sebenarnya, bila kita meningkat dewasa dan semakin berusia, kulit kita akan hilang protin dan lead to kusam dan kedut. Collegen ni adalah sejenis protien yang ada pada kulit. Boleh dikatakan 80% kulit kita mengandungi collegen. Semakin kurang collegen semakin kulit akan kendur dan kusam. gitu..

Sumber Collegen?

Sumber terbaik collegen adalah dari sisik ikan merah dari laut dalam kerana mempunyai nilai protin yang tinggi dan jauh dari pencemaran. Patut pun produk yang berasaskan collegen ni mahal.Kenapa Collgen Shaklee Terbaik?


Hasil carian imej untuk collegen dari sisik ikan merah shaklee

Collegen Shaklee dihasilkan dari sumber sisik ikan merah dari laut dalam yang tinggi daya tahan lasak. Hal ini kerana ikan merah laut dalam hidup dalam 5000m di dalam laut. Disebabkan collegen yang terhasil ringan, ia mudah untuk diserap oleh tubuh badan kita. Hasil carian imej untuk collegen dari sisik ikan merah shaklee


Kelebihan Collegen Shaklee

✔ Anti penuaan

✔ Menegang

✔ Mencerah

✔ Melembab

✔ Menyubur

✔ Meningkatkan pergerakan 

✔ Mengembalikan keanjalan


Mencegah lebih baik. Gunakan produk yang ada landmark study. Shaklee mempunyai ahli sains yang mengkaji setiap bahan yang diperlukan untuk sesuatu produk. Mahal? Kalau sihat itu mahal, cubalah untuk sakit.

Trusted SID, 'Aina, 011 1984 7285


0 comments:

Post a Comment