Saturday, January 21, 2017

Collegen Shaklee dan ESP mana power?

[Apa beza ESP Shaklee dan Collegen Powder Shaklee]

ESP Shaklee

ESP mengandungi 9 amino asid yang lengkap untuk membantu menghasilkan protin dalam pembentukan organ dan tisu dlm badan..
ESP dihasilkan dari kacang soya non GMO utk mengekalkan manfaat kacang soya. Indeks G.I yang rendah buat kita rasa kenyang je. Sebab karbihidrat memecahkan gula secara perlahan sambil membebaskan glukos dalam sistem badan..itu yang buat badan kita cergas je n tak cepat letih..


Collegen Powder Shaklee

Collegen powder shaklee pula mengandungi 7 ramuan utama yang menbantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi.


No automatic alt text available.


Umur bukanlah satu faktor sahaja tapi yg menyebabkan collegen dlm badan kita berkurang tapi faktor lain juga seperti matahari, radikal bebas, nutrisi, merokok dll..

Bila kurang collegen dlm badan, maka kulit kita akan kurang elastik dan anjal.. otot dan sendi akan sakit..

Ha, dua-dua penting, ESP dan Collegen.. Mostly untuk setiap set sihat shaklee akan suggest ambil ESP sebab ESP penting untuk membinaan sel sel dalam tubuh badan.. basic unit dalam tubuh badan kita adalah sel..Bila pembentukan sel bagus, inshaAllah sistem badan akan jadi bertambah bagus.. InshaAllah, nak kurus ke nak gemok ke, nak cantik ke..memang sy suggest try ESP..kalau nak sihat cantik dan kekal cergas..sy suggest collegen lagi2 bila usia dah bertambah..

Nak try Shaklee dengan konsultasi yang mantap..

Call/whatapps:
'Aina, 011.1984.7285
Consult with knowledge♡♡

0 comments:

Post a Comment