Friday, February 03, 2017

|Tiket Free ke Destinasi Pilihan|

|Tiket Free ke Destinasi Pilihan|

Bestnya kalau tiba2 ada org bagi hadiah tiket free gi Turkey sekali dengan pakej umrah..keh..berangan..


Secara pukul ratanya, kebanyakkan orang kalau banyak duit mesti nak pergi travel keliling dunia..Bagi saya, travel bukan je nak tengok tempat menarik..tapi nak belajar dari pengalaman kat tempat kita pergi sepanjang musafir tu..Supaya bertambah rasa syukur..bertambah kekuatan dan kesabaran..Sebab selalunya bila travel, ada je benda baru yang kita discover yang kita tak tahu pun sebelum ni..macam best je kan..

Yela..kadang kita plan lain, jadi lain..kita dh plan nak gi awal ke airport, jalan jemm pulak. Dah plan tak nak shopping, terbeli satu lagi luggage pulak..tak ke haru
..Travel banyak ajar kita untuk reflek diri dan dekatkan diri dengan pencipta..Ye la..kalau travel oversea, jadi asing kat negara asing..kene cepat-cepat adapt bahasa, makanan, cuaca..


Kalau diberi tiket free nak suruh travel kat tempat impian, saya nak pergi Russia..haha, pengaruh baca blog student Russia sangat..plus baca novel Pak Habib, yang kulit novel tu gambar Kremlin..Memang dari tahun 2014 dah tulis impian 10 tahun nak gi Russia, negara yang wanita-wanitanya cantik bak bidadari..Ya Allah mudahkanlah hambamu ini terbang ke Russia satu hari nanti..Sebelum ke Russia nak pergi umrah dengan mak, nyai dan adik beradik dulu..Yosh

Jom penuhkan tabung..

Ramai yang dapat gi Jepun Free Trip Shaklee gara-gara closing Januari yang meletops..😱😱😱Best juga kalau dapat travel free Shaklee sponsor..😍😍😍

Jom #liveamazing

#ireachtravel
#ShakleeFreeTrip

0 comments:

Post a Comment